Wellness

Wellness centar Indi
Nikole Tesle 10, Sisak

Tel .: 044/ 523 133
Fax .: 044/ 536 353
GSM .: 099/ 6666 221

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 10:00 - 21:00 Subota: 09:00 - 15:00

Ukoliko želite primati novosti o našim posebnim ponudama kontaktirajte nas!

Masaže

Riječ masaža potječe od arapske riječi massa što znači dodir. Vrlo je važan čimbenik u kulturi zdravog življenja. Uz mnogobrojne pozitivne efekte koje polučuje masaža najvažnije je istaknuti strujanje energije u organizmu koja se oslobađa i dovodi tijelo u stanje prirodne ravnoteže. Najefikasnija je preventivna mjera u održavanju zdravlja i vitalnosti kože.

Masaže kao najstariji oblik liječenja ljudskog organizma zahvaljujući promjenama u kulturi i zdravstvu doživljava mnogobrojne izmjene i nadopune koje su rezultirale slijedećim vrstama masaža:

Klasična masaža cijelog tijela opušta tijelo, ublažava bolove u mišićima, smanjuje umor i napetost i potiče cirkulaciju. Klasična masaža umanjuje podložnost stresnim situacijama i olakšava obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Parcijalna masaža je tridesetminutna masaža problematičnih dijelova tijela koja uklanja akutne bolove, smanjuje napetost i donosi trenutačno olakšanje.

Sportska masaža je idealna za sportaše kod pojačanog tonusa muskulature, bolova u mišićima te pri uklanjanju toksina. Ujedno sprječava nakupljanje mliječne kiseline.

Aromamasaža je masaža različitim vrstama eteričnih ulja s balogotvornim mirisnim esencijama biljaka koja djeluju usklađujući energiju uma, emocija i duha, stvarajući osjećaj zadovoljstva i duboke relaksacije.

Relax mediteranska masaža - je spoj različitih manuelnih teknika s antistresnim učinkom. Omogućit će Vam sklad duha i tijela reducirajući bol i napetost uzrokovanu svakodnevnim životnim obvezama.

Masaža tisuću otoka je energizirajuća masaža koja potiče energiju duha i tijela. Intenzivna aroma narančinog ulja u kombinaciji s energizirajućim pokretima omogućit će Vam da se u potpunosti prepustite i uživate.

Masaža vrućom čokoladom - ugodna masaža toplom čokoladom pridonosi dobrom raspoloženju, hrani i obnavlja kožu, usporava starenje i odlično djeluje na tonus kože.

Četveroručna masaža - ova masaža temelji se na harmoničnom radu dva terapeuta. Pruža vrhunski doživljaj koristeći se elementima klasične masaže i akupresure. Stimulirajući cirkulaciju vraća energiju i smanjuje napetost u mišićima.
Akupresura je pritiskanje točaka na tijelu prstima ili rukama kako bi se izmijenio unutrašnji protok životne snage i pozitivne životne energije nazvane chi.

Refleksološka masaža stopala - Obzirom da su stopala dio ljudskog tijela u kojima se nalaze završetci svih živčanih vlakana povezanih s organima tijela, stimulacijama određenih točaka na stopalima izravno se uklanjaju smetnje u radu unutarnjih organa. Uklanja blokadu u protoku tjelesne energije i poboljšava cirkulaciju.

Refleksna masaža stopala je holistički terapijski model koji za cilj ima pojačavanje cirkulacije energije i krvi, uklanja manje dislokacije zglobova i pomaže ozdravljenju mekih tkiva.

Limfna drenaža i akupresura lica - masažna tehnika kojom djelujemo na eliminaciju toksina i štetnih tvari te poboljšani dotok kisika do tkiva. Potiče se tkivni metabolizam koji pomaže kod problema vraćanja vode u pojedine dijelove organizma.

Anticelulitna masaža - poboljšava poremećenu mikrocirkulaciju, stimulira metabolizam i ubrzava izlučivanje otpadnih tvari. Ujedno pomaže ubrzanom prodiranju aktivnih tvari iz anticelulitnih krema koje razgrađuju masne naslage celulita.

Cjenik