Wellness

Wellness centar Indi
Nikole Tesle 10, Sisak

Tel .: 044/ 523 133
Fax .: 044/ 536 353
GSM .: 099/ 6666 221

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 10:00 - 21:00 Subota: 09:00 - 15:00

Ukoliko želite primati novosti o našim posebnim ponudama kontaktirajte nas!

Solarij, sauna, frizerski salon

Solarij

Ergoline Excellence IQ Turbo Power omogućuje postizanje preplanulog tena bez opasnosti za pojavljivanjem crvenila na koži. Njegov IQ senzor određuje jačinu sunčanja za Vaš tip kože kako biste najoptimalnije dobili boju bez crvenila.

Odlike navedenog solarija su:
– klima uređaj
– aqua fresh
– aroma
– stereo sound
– IQ senzor
– ultra VIT max IQ sistem lampi za lice
– govorna podrška na hrvatskom jeziku
– ergonomski ležaj

Finska Sauna

Korištenjem saune toplina pojačava krvnu cirkulaciju, stimulira obilno znojenje, smanjuje se tjelesna težina i oporavljaju mišići nakon treninga. To pomaže tijelu u čišćenju od toksičnih supstanci i poboljšava kompletnu cirkulaciju energije. Osjećaj opuštanja u sauni je doista nešto posebno.

Sauna Vam omogućuje da udišete zrak topliji od 80 °C što je temperatura prevelika za preživljavanje virusa koji uzrokuju viroze i gripu.

Stara finska poslovica kaže "Sauna je ljekarna za siromašne"
Posebno je mjesto u wellness centru gdje se možete ugodno smjestiti na ležaljci i opušteno uživati uz tople napitke i sušeno voće.

Frizerski salon

Praćenje trendova, profesionalno osoblje i vrhunski preparati kojima se tretira kosa i vlasište čine ponudu wellness centra Indi kvalitetnom i Vašim prvim izborom.

Ponuda uključuje:

Šišanje vrućim škarama - sprječava se stvaranje rascvjetalih vrhova, prirodna ulja i vlaga ostaju unutar strukture vlasi, kosa je zaštićena od vanjskih utjecaja i oštećenja, kosa se ne masti, brže raste, samoobnavlja se jer je biostimulirana, ima veći obujam i uspostavlja se prirodna ravnoteža.

– klizno šišanje
– ekstenzije
– pramenovi
– bojanje kose
– preljevi
– svečane frizure
– minival
– Indi šišanje žena i muškaraca (šišanje+ frizura+ masaža vlasišta)

Cjenik