Wellness

Wellness centar Indi
Nikole Tesle 10, Sisak

Tel .: 044/ 523 133
Fax .: 044/ 536 353
GSM .: 099/ 6666 221

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 10:00 - 21:00 Subota: 09:00 - 15:00

Ukoliko želite primati novosti o našim posebnim ponudama kontaktirajte nas!

Wellness tretmani za njegu tijela

U tretmanima za njegu tijela koristimo energiju morske vode te odabrane morske alge i biljke. Svi ovi tretmani uvelike pomažu u tretiranju celulita. Smanjivati celulit znači smanjiti obujam masnih naslaga putem lipolitičkog djelovanja, povećanja vlažnosti kože da bi se postigao što bolji tonus te aktivirala cirkulacija kapilara zbog bolje drenaže tkiva.

Thalasso Mediteran koncept je najprirodniji put za postizanje tog cilja. To je udruženo djelovanje morskih soli i beta hidroksi kiselina.

Funkcija ove linije je unos različitih elemenata u organizam, sadržanih u morskoj vodi kao što su jod, kalcij, magnezij, sumpor i kalij putem kože. Morska voda revitalizira zahvaljujući oligo- elementima, vitaminima i aminokiselinama.

Hot body wrapping - topli wrap s lipoaktiv kremom
Na tijelo nanosimo lipoaktiv kremu anticelulitnim pokretima. Zamotamo u foliju (bez termo deke) i ostavimo da djeluje 30-40 minuta. Nakon toga slijedi masaža anticelulitnom masažnom kremom za smanjenje obujma tijela. Tretman pogoduje topljenju masnih naslaga zbog primjene "cryodin" terapije.

Cold body wrapping - hladni wrap za tijelo
Prvo radimo piling za tijelo od papaje, nanosimo anticelulitni Cooling lotion, zamatamo u foliju, termo deku na 25 minuta. Nakon toga slijedi masaža anticelulitnom masažnom kremom za smanjenje obujma tijela. Odlični rezultati ukoliko se tretman kombinira s hot body wrappingom obzirom na drenažni, detoksikacijski i tonizirajući učinak.

Body wrap s lipo aktiv gelom
Radimo piling tijela losionom od papaje koji ostavimo da odstoji oko 5 minuta. Nakon što odstranimo navedeni preparat s kože nanosimo lipo aktiv gel, zamatamo u foliju i termo deku na 30 minuta. Nakon toga slijedi masaža anticelulitnom masažnom kremom za smanjenje obujma tijela te ciljano učvršćivanje muskulature s body formerom.

Body wrap termoactive mousse - wrap za mršavljenje i anticelulitno djelovanje
Napravimo piling tijela losionom od papaje, nanosimo masku slimming termoactive mousse, umatamo u foliju i termo deku na 30 minuta. Na kraju tretmana slijedi masaža hidratantnom emulzijom za tijelo te 30-minutni program jačanja muskulature.

Algovert laminarie body wrap - Na 3 - 5 minuta nanesemo piling tijela s losionom od papaje. Nakon pilinga na tijelo nanosimo masku od Laminaria Digitata alge. Umatamo u foliju i termo deku na 20-25 minuta. Tretman završava anticelulitnom masažom s kremom za smanjivanje obujma tijela.

Aroma mediteran detox i remineralizacija - Kružnim pokretima na tijelo nanesemo piling od morske soli s kaduljom i uljem Mediteranska šuma. Nakon toga nanosimo masku talasso mediteran wrap. Umatamo u foliju i termo deku na 30 min. Na kraju tretman završavamo masažom s hidratantnom emulzijom za tijelo.

Aroma mediteran tonus - Piling od morske soli s lavandom i mentom i uljem Mediteranska šuma nanese se na tijelo. Nakon pilinga nanosi se maska thalasso odyceane. Zamatamo u termo deku i foliju na 20-30 minuta. Na kraju tretmana slijedi masaža hidratantnom emulzijom za tijelo.

Aroma mediteran relax - Pilingom od morske soli s lavandom i mentom i uljem Mediteranska šuma radi se piling pasta koja se nanosi na tijelo i ostavi da djeluje 20-ak minuta. Poslije se nanosi peel off maska od lavande i ružmarina. Zamatamo u foliju i termo deku na 20 minuta. Na kraju se tijelo masira hidratantnom emulzijom za tijelo.

Aroma mediteran slimm - Piling se radi od morske soli s kaduljom i uljem od naranče. Slijedi maska cocoa i guarana. Zamatamo u foliju i termo deku na 20 minuta. Završavamo anticelulitnom masažom s kremom za smanjivanje obujma tijela te cryodin terapijom.

Aroma mediteran za tonifikaciju grudi
Napravimo piling losionom od papaje. Nakon što se navedeni piling ispere, kružnim pokretima nanesemo ampulu za tonifikaciju grudi. Slijedi maska peel of bust koja se zadržava 15-20 minuta. Tretman završavamo hidratantnom emulzijom i programom na body formeru za jačanje grudi i stražnjice.

Coffee break ritual - Navedeni tretman uključuje ekstrakt kave tj. kofein kao primarnu supstancu obzirom na drenažno i anticelulitno djelovanje. Kofein ima sposobnost blokiranja enzima fosfodiesteraze što rezultira pojačanoj lipolitičkoj aktivnosti. Navedeni se ritual koristi i za lice i za tijelo.

Limfna drenaža - Neizostavan tretman svakog oblika mršavljenja i uklanjanja celulita. Potiče optok limfe u tijelu tako ubrzavajući razgradnju toksina i otpadnih tvari iz organizma.

New body former

Današnji način života rezultirao je pojačanim stresom, smanjenim kretanjem, konzumiranjem nezdravih tvari. To za posljedicu ima povećanje tjelesne mase, zastoj životnih tekućina u tijelu, celulit i bolne sindrome.

New body former rješava navedene poremećaje i tegobe, a koristi se i u preventivne svrhe.
Omogućava pojedinačnu i grupnu stimulaciju mišića, iono forezu, interferentne struje (IFS), tonifikaciju, podizanje grudi i stražnjice, jačanje muskulature, kvalitetnu limfnu drenažu, uklanjanje celulita i bora na licu.

Specijalne vodljive rukavice omogućuju terapeutu da Vama kao klijentu pruže mobilnu elektro masažu s nevjerojatnim učinkom na uklanjanje celulita. Nezamjenjive su pri relaksaciji i liječenju bolnih sindroma.

Cjenik